Wij zijn terug!
De laatste keer dat u ons in het eigen Noabershoes kon zien spelen is al weer 2 jaar geleden. Tijd voor een come back. Daarom spelen wij op zaterdag 4 maart aanstaande maar liefst drie éénakters voor u.

In 'Ja hoor, u bent goedgekeurd', kijkt u mee in de praktijk van keuringsarts Wijffelear. Haar bijzondere assistente en de wel heel bijzondere kandidaten bezorgen de dokter een dag om nooit te vergeten. Peter van den Bijllaardt schreef de tekst en Richard de Vries deed de regie.

Bent u een beetje bijgekomen? Dan nemen wij u graag mee uit eten in 'Een lichte lunch', van de hand van Peter van Straaten. Soms kan zelfs de lichtste lunch toch best zwaar vallen. Ook hier hielp Richard de vries met de regie.

Als laatste zijn we getuige van een onfortuinlijk vrijgezellenfeest. Wie duwde wie? Is er een aanklacht ingediend? En wordt er nog wel getrouwd? Vanuit het politiebureau komen we in 'Uit met de bruid' achter de antwoorden. Aris Bremer schreef dit stuk speciaal voor de dames van VIP. Leòn Kerkvliet regisseerde het geheel.

Kaarten à €7,50 kunt u op deze site en bij Ons Noabershoes reserveren of u koopt ze op de avond zelf aan de kassa. Let wel, pinnen is helaas niet mogelijk. De voorstelling start traditiegetrouw om 20.00 uur. Na afloop kunnen we ook nog een dansje wagen op de klanken van HJ Sound. Wij komen u graag tegen op 4 maart aanstaande.