Welkom bij het gastenboek van toneelvereniging VIP

klik hier om een bericht toe te voegen!

Naam: Harry Dijkema (Homepage)
Datum: 17-11-2013
Gisteravond heb ik jullie in Groningen zien spelen. Geweldig! Wat een hoog niveau voor een amateurvereniging. Jullie waren de terechte winnaars van dit weekend: beste eenakter en beste actrice. Een moordweekend is een must voor elke toneelliefhebber!
Naam: lucia sweertman
Datum: 23-02-2011
We hebben weer genoten van jullie mooie toneelstuk.
Naam: Petra
Datum: 10-02-2011
Las in het Lougblad van de vernieuwde site. Janty de complimenten! Mooie site.
Naam: Willeke
Datum: 26-01-2011
Las in de Bellingwedder over de geheel vernieuwde site! Was even nieuwsgierig en ik moet jullie complementeren. Het ziet er geweldig mooi uit. Succes met de optredens.
Naam: Pastoor Breukelmans (Homepage)
Datum: 12-01-2011
Ja hier met Pastoor Breukelmans. Eem loaten waitn dat ik als Pastoor vindt, dat de nonnetjes mooi op ploatje kom bin. De VIP site zugt er toppie oet. Zo, dit was eem stroombraifke van,van,....huh... o joa, de biechtvader.
Naam: Stoffer Klooster
Datum: 12-01-2011
Hey Allemaal Het leek zo moeilijk maar zo te horen hebben jullie het heel goed gedaan! Succes verder Groetjes Stoffer